artikel

Boost je leiderschapsvaardigheden! Maar hoe?

Persoonlijke ontwikkeling

Je wilt een volgende stap in je carrière maken. Je wilt de uitdagingen en problemen die je nu tegenkomt binnen je bedrijf effectief kunnen aanpakken. Je weet dat investeren in een opleiding de juiste keuze is, maar welke opleiding past het best bij jou?

Boost je leiderschapsvaardigheden! Maar hoe?

Sponsored content door Rotterdam School of Management, Erasmus University

Bij Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) krijgen we deze vraag regelmatig. Als aanbieder van zowel kortlopende certificaatprogramma’s, als parttime master en MBA’s helpen we oriënterende professionals bij het beantwoorden van juist die belangrijke vraag.

Waardevolle investering

De grootste overeenkomst tussen de verschillende soorten opleidingen van RSM, is dat ze zijn gericht op werkende professionals zoals jij, die kennis, vaardigheden en instrumenten willen toevoegen aan hun CV. Het ontvangen van deze kennis wordt bij de Parttime Master Bedrijfskunde met een mastertitel beloond, en bij de executive education programma’s ontvang je een certificaat.
Indien jouw voorkeur uitgaat naar een lage tijdsinvestering van enkele dagen, kies dan voor een certificaatprogramma. Je kunt kiezen uit meer dan 35 verschillende management programma’s over 6 verschillende functionele gebieden. Bij de Parttime Master Bedrijfskunde (twee jaar), Executive MBA (22 maanden) of OneMBA (21 maanden) ligt de tijdsinvestering hoger.

Avondopleiding bedrijfskunde

De Nederlandstalige avondopleiding bedrijfskunde is een wetenschappelijke en praktijkgerichte master, toegespitst op professionals. Door colleges in de avonduren is de opleiding goed te combineren met werk en privé. De opleiding biedt een internationaal project, een bedrijfsproject én keuze uit diverse verdiepings -en specialisatievakken.

Korte leiderschapsprogramma’s

De korte executive education programma’s zijn voor elke fase van uw carrière, of u nu een junior of senior manager bent. De Engels- en Nederlandstalige programma zijn kortlopend tot maximaal 10 dagen en vinden plaatsen overdag of in de avonduren.

Part-time MBA’s

RSM’s internationaal georiënteerde parttime Executive MBA en de Global Executive OneMBA passen ook bij je veeleisende agenda. De Engelstalige programma’s bieden groei, verdere ontwikkeling en een uitstekend internationaal netwerk voor effectieve zakelijke professionals.

Met de laatste wetenschappelijke inzichten van top academici en praktijkervaringen van zakenleiders kun je nieuwe kennis, vaardigheden en instrumenten toevoegen aan je CV. Investeer in je toekomst bij één van Europa’s top tien business schools.

Reageer op dit artikel