Regisseer de talentontwikkeling van uw medewerkers

Op 28 november organiseert Centric het HR seminar "HR in motion". Een middag in EYE Filmmuseum waarin regie over talentontwikkeling binnen uw organisatie centraal staat. Onder leiding van Rens de Jong zal dit thema op interactieve wijze worden belicht. Een inspirerende middag voor HR professionals!

Regisseer de talentontwikkeling van uw medewerkers

Sponsored content door Centric

Op weg naar een wendbare organisatie spelen uw medewerkers de hoofdrol. In deze dynamische wereld wordt van de HR-afdeling een actieve en leidende rol gevraagd. Aan de HR-afdeling de taak om de regie te nemen bij het meten van prestaties en het benutten van talenten van medewerkers. Welke rol speelt uw HR-afdeling bij de ontwikkeling van het talent in uw organisatie?

Wanneer

Dinsdag 28 november 2017 van 13.00-18.00 uur

Waar

EYE Filmmuseum
IJpromenade 1, Amsterdam

Programma
13.00 uur Inloop en ontvangst
13.30 uur Opening door dagvoorzitter Rens de Jong
13.50 uur People Centricity
14.00 uur Regie over talentontwikkeling door Saskia Nijs
15.00 uur Pauze
15.45 uur Meetbaarheid van talentontwikkeling door Eik Jagroep
16.15 uur Talent- en teamontwikkeling in de praktijk door Alex Pastoor
16.45 uur Afsluiting door dagvoorzitter Rens de Jong
17.00 uur Netwerkgelegenheid met drinks & bites

Waarom bijwonen?

  • U krijgt nieuwe inzichten in talentontwikkeling en de relatie tussen performance en potentieel van uw medewerkers;
  • U bent in staat een aanpak te formuleren om de regie te nemen en uw HR-afdeling te ontwikkelen naar strategisch regisseur van talent binnen uw organisatie
  • U raakt geïnspireerd om daadwerkelijk aan de slag te gaan met talentmanagement binnen uw organisatie.
  • U leert welke technieken en methodieken er zijn om talentontwikkeling meetbaar te maken.
  • Aan het eind van de dag kunt u met een prachtig uitzicht over het IJ onder het genot van een drankje kennismaken en netwerken met gelijkgestemden en van gedachten wisselen over de opgedane kennis en inzichten.

Voor wie?

Voor iedere professional die proactief aan de slag wil met performancemanagement en talentontwikkeling binnen zijn/haar organisatie. Deze middag is met name waardevol als u werkzaam bent in bijvoorbeeld één van de volgende functies:

  • HR-manager
  • HR-professional
  • HR-adviseur
  • HR-businesspartner
  • Teamleider HRM
  • Hoofd bedrijfsvoering
  • Hoofd P&O
  • Algemeen directeur
  • Adjunct-directeur

Aanmelden

Voor deze kosteloze middag zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Om uw 'regisseursstoel' te reserveren nodigen wij u uit om u direct aan te melden voor deze inspirerende middag!

Contact

Heeft u vragen? Neem contact op met Karim Laroussi, Marketing & Communicatie adviseur van Centric HR & salarisdiensten (06 - 10 671 534).

Sprekers

Dagvoorzitter: Rens de Jong
Wij nodigen u graag uit om onder de deskundige en bevlogen leiding van Rens de Jong tijdens een inspirerende en energieke middag aan de slag te gaan met talentontwikkeling! Samen met experts en collega's komen we, in onze rol van regisseur, in beweging om uw medewerkers optimaal te laten presteren.
Rens presenteert sinds 2014 diverse tv-programma’s voor RTLZ zoals ‘Z in Zaken’ en ‘De Groei Challenge’. Sinds 2000 presenteert hij diverse radioprogramma’s voor BNR Nieuwsradio. In het BNR-programma ‘BNR Werkverkenners’ gaat hij op zoek naar antwoorden op diverse vragen over werk. Rens is een veelgevraagde dagvoorzitter en spreker voor het HR-vakgebied. In 2014 is hij verkozen tot dagvoorzitter van het jaar.

Saskia Nijs: Regie over talentontwikkeling binnen organisaties.Saskia Nijs is onderzoeker aan de VU, columnist voor het FD, spreker en een van de top 50 InspiringFifty. Met haar ruime ervaring in de praktijk en haar academische onderzoek richt zij zich op de toekomst van werk, met name op het gebied van organisaties. Hoe kunnen 21e eeuwse skills als creativiteit, zelfsturend vermogen, persoonlijk leiderschap en oplossingsgerichtheid ruimte krijgen in organisaties en daarmee de organisatie innovatiever, wendbaarder en adaptiever maken voor veranderingen binnen en buiten? Wat moeten organisaties minimaal faciliteren om medewerkers optimaal te laten floreren?

Erik Jagroep: Meetbaarheid van talentontwikkeling. Erik Jagroep is na het afronden van de master ‘Business Informatics’ in 2011 begonnen bij Centric als consultant en is deeltijd promovendus aan de Universiteit Utrecht. Zijn promotieonderzoek richtte zich op het ontwikkelen van duurzame softwareproducten. De combinatie van het bedrijfsleven en de academische wereld maakt dat hij korte lijnen heeft om theorie in de praktijk te brengen. In zijn presentatie tijdens “HR in Motion” zal Erik Jagroep de tooling met u delen, die beschikbaar is voor het inzichtelijk maken van prestaties versus potentieel van medewerkers binnen uw organisatie: Business Analytics voor HR!

Alex Pastoor : Talent- en teamontwikkeling in de praktijk. Alex Pastoor is oud-speler van onder andere SC Heerenveen en werkt momenteel als hoofdtrainer van de A-selectie van Sparta Rotterdam. Alex kenmerkt zich door zijn geheel eigen progressieve methode van talentontwikkeling. In het seizoen 2015/2016 bracht hij met zijn aanpak Sparta weer terug naar de Eredivisie. Een vakman, die vanuit een heldere visie werkt aan structurele verbetering van individuele- en teamprestaties. Aan de hand van concrete voorbeelden zal hij zijn aanpak met u delen.

Meer informatie en aanmelden

Lees meer over

STAP-regeling aangepast - aanvragen kan vanaf 28 februari 2023

STAP-regeling aangepast - aanvragen kan vanaf 28 februari 2023

Later dan gepland - vanaf 28 februari - is het weer mogelijk om voor een opleiding STAP-subsidie aan te vragen. Ook zal de regeling een beetje anders worden, schrijft de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in een Kamerbrief.

Podcast: Zo zet je e-learning succesvol in

Podcast: Zo zet je e-learning succesvol in

Hoe kun je via e-learning de onboarding begeleiden? En hoe kan een e-training de faalkosten van bedrijven verlagen? Peter Santegoeds van Bodel Campus en Michel Geurts van Cornerstone vertellen waarom het zo belangrijk is om te investeren in de...

'Niet continueren, maar continuleren'

'Niet continueren, maar continuleren'

Natuurlijk werk jij als HR hard aan een gedegen opleidingsbeleid. Maar, betogen Kirstin Stokla en Jeroen Leonard van LOI Zakelijk, minstens net zo belangrijk is dat die medewerkers op dit gebied zelf het initiatief nemen.

STAP-budget weer beschikbaar op 1 november 2022

STAP-budget weer beschikbaar op 1 november 2022

Vanaf dinsdag 1 november om 10 uur is het weer mogelijk om STAP-subsidie voor scholing aan te vragen. Vorige aanvraagperiodes was de geldpot al na twee uur leeg, dus wees er snel bij als je er gebruik van wilt maken.

Zo los je het tekort aan skills op

Zo los je het tekort aan skills op

Maar liefst zeven op de tien bedrijven beschikken niet over medewerkers met de juiste vaardigheden, blijkt uit onderzoek. Hoe lossen we het tekort aan nieuwe skills op? De oplossing: focus op ervaring en AI.

Talentontwikkeling: niet alleen voor een select clubje

Talentontwikkeling: niet alleen voor een select clubje

Bij talentontwikkeling in je organisatie zijn twee zaken van levensbelang: zorgen dat iedereen zich kan ontwikkelen en dat de ontwikkeldoelen aansluiten op waar de organisatie heen wil. "Talentontwikkeling is niet alleen maar voor high potentials."

Leren doe je het best in een veilige omgeving 

Leren doe je het best in een veilige omgeving

Hybride werken heeft learning de 21e eeuw ingeslingerd, vindt Petra Tito, CHRO van Deloitte Nederland. Maar hoe zorg je ervoor dat medewerkers ich ook echt ontwikkelen? Dan blijkt dat er nog stappen te zetten zijn.

STAP-budget weer beschikbaar op 1 september

STAP-budget weer beschikbaar op 1 september

Vanaf donderdag 1 september om 10 uur is het weer mogelijk om STAP-subsidie voor scholing aan te vragen. Vorige aanvraagperiodes was de geldpot al binnen drie uur leeg, dus wees er snel bij als je er gebruik van wilt maken.