boek

Het GROTE Gesprekkenboek

Persoonlijke ontwikkeling

Het GROTE gesprekkenboek geeft do’s & don’ts, tips en ervaringen van leidinggevenden, HR-professionals en consultants, zodat u het beste gesprek voert.

Het GROTE Gesprekkenboek

Het GROTE gesprekkenboek is geschreven voor leidinggevenden en HR-professionals door lijnmanagers, directeuren, HRD-consultants, HR Businesspartners, beleidsmedewerkers P&O, een casemanager, een manager Learning & Development en een psycholoog. Het boek zit vol met tips en tools, valkuilen, aandachtspunten, stappenplannen en voorbeeldvragen.

Ervaringsdeskundigen uit de profit- en non profit sector beantwoorden veel voorkomende vragen, sommen do’s and don’ts op en delen het gesprek waar zij het meeste van hebben geleerd.

Hoe voer je bijvoorbeeld een selectiegesprek? Waar voldoet een goed beoordelingsgesprek aan? En hoe bereid je een slechtnieuws- of exitgesprek voor? Het GROTE gesprekkenboek is een praktische leidraad voor HR-professionals en leidinggevenden, en helpt je op weg in elke lastige of uitdagende situatie.

Bestel dit boek hier

Vraag hier een docentexemplaar aan.

Reageer op dit artikel