congres

Persoonlijke ontwikkeling

27 & 28 juni | Masterclass Agile werken voor HR

Thema: Agile, Agile Werken

Soort congres: Masterclass

Prijs: €2495.00

De transformatie van een traditionele organisatie naar een Agile-werkomgeving gaat samen met een veranderende behoefte van medewerkers. Organisaties veranderen steeds sneller om concurrerend te zijn in een continu veranderende wereld. HR is hierbij dé kritische succesfactor

27 & 28 juni | Masterclass Agile werken voor HR

Om het maximale uit de medewerkers te halen moet er worden ingespeeld op verandering in de governance en cultuur. Wat betekent dit voor uw rol als HR-professional?

Tijdens deze masterclass krijgt u kennis en handvatten mee om uw HR-rol optimaal te kunnen vervullen binnen organisaties die met Agile of Lean werken (of daarmee willen starten).

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Welke impact heeft de toepassing van Agile en/ of Lean werken op de invulling van uw HR-taken?
  • Hoe haalt u het maximale uit uw mensen en uw team?
  • Bestaande structuren of werkwijzen op de schop.
  • Hoe beoordeelt en motiveert u medewerkers in een Agile-omgeving en stimuleert u de ontwikkeling van zelforganiserende teams?
  • Hoe creëert u een feedbackcultuur en zorgt u voor het vertrouwen dat medewerkers elkaar feedback durven geven?

Agile werken voor HR stappenplan

Er wordt een mooie combinatie gemaakt van theorie en praktijk. U krijgt tools en handvatten aangereikt die direct in de praktijk kunnen worden toegepast. Er is volop gelegenheid om te discussiëren over vraagstukken met andere HR-professionals en waar ook andere HR-professionals tegenaan lopen.

Voor wie?
Deze masterclass is bedoeld voor HR-professionals die in hun werkomgeving te maken hebben met Agile of Lean werkmethoden. De masterclass is ook zeer geschikt voor HR-professionals binnen organisaties die op het punt staan om deze werkmethoden te gaan doorvoeren (of dit overwegen). Denk hierbij aan de volgende functies: HR manager, business partner, adviseur of manager. Kortom, voor iedereen die het maximale uit de mensen en het team wil halen.

 

Meer informatie & inschrijven

Reageer op dit artikel