Boost je leiderschapsvaardigheden! Maar hoe?

Je wilt een volgende stap in je carrière maken. Je wilt de uitdagingen en problemen die je nu tegenkomt binnen je bedrijf effectief kunnen aanpakken. Je weet dat investeren in een opleiding de juiste keuze is, maar welke opleiding past het best bij jou?

Boost je leiderschapsvaardigheden! Maar hoe?

Sponsored content door Rotterdam School of Management, Erasmus University

Bij Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) krijgen we deze vraag regelmatig. Als aanbieder van zowel kortlopende certificaatprogramma’s, als parttime master en MBA’s helpen we oriënterende professionals bij het beantwoorden van juist die belangrijke vraag.

Waardevolle investering

De grootste overeenkomst tussen de verschillende soorten opleidingen van RSM, is dat ze zijn gericht op werkende professionals zoals jij, die kennis, vaardigheden en instrumenten willen toevoegen aan hun CV. Het ontvangen van deze kennis wordt bij de Parttime Master Bedrijfskunde met een mastertitel beloond, en bij de executive education programma’s ontvang je een certificaat.
Indien jouw voorkeur uitgaat naar een lage tijdsinvestering van enkele dagen, kies dan voor een certificaatprogramma. Je kunt kiezen uit meer dan 35 verschillende management programma’s over 6 verschillende functionele gebieden. Bij de Parttime Master Bedrijfskunde (twee jaar), Executive MBA (22 maanden) of OneMBA (21 maanden) ligt de tijdsinvestering hoger.

Avondopleiding bedrijfskunde

De Nederlandstalige avondopleiding bedrijfskunde is een wetenschappelijke en praktijkgerichte master, toegespitst op professionals. Door colleges in de avonduren is de opleiding goed te combineren met werk en privé. De opleiding biedt een internationaal project, een bedrijfsproject én keuze uit diverse verdiepings -en specialisatievakken.

Korte leiderschapsprogramma’s

De korte executive education programma’s zijn voor elke fase van uw carrière, of u nu een junior of senior manager bent. De Engels- en Nederlandstalige programma zijn kortlopend tot maximaal 10 dagen en vinden plaatsen overdag of in de avonduren.

Part-time MBA’s

RSM’s internationaal georiënteerde parttime Executive MBA en de Global Executive OneMBA passen ook bij je veeleisende agenda. De Engelstalige programma’s bieden groei, verdere ontwikkeling en een uitstekend internationaal netwerk voor effectieve zakelijke professionals.

Met de laatste wetenschappelijke inzichten van top academici en praktijkervaringen van zakenleiders kun je nieuwe kennis, vaardigheden en instrumenten toevoegen aan je CV. Investeer in je toekomst bij één van Europa’s top tien business schools.

STAP-regeling aangepast - aanvragen kan vanaf 28 februari 2023

STAP-regeling aangepast - aanvragen kan vanaf 28 februari 2023

Later dan gepland - vanaf 28 februari - is het weer mogelijk om voor een opleiding STAP-subsidie aan te vragen. Ook zal de regeling een beetje anders worden, schrijft de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in een Kamerbrief.

Podcast: Zo zet je e-learning succesvol in

Podcast: Zo zet je e-learning succesvol in

Hoe kun je via e-learning de onboarding begeleiden? En hoe kan een e-training de faalkosten van bedrijven verlagen? Peter Santegoeds van Bodel Campus en Michel Geurts van Cornerstone vertellen waarom het zo belangrijk is om te investeren in de...

'Niet continueren, maar continuleren'

'Niet continueren, maar continuleren'

Natuurlijk werk jij als HR hard aan een gedegen opleidingsbeleid. Maar, betogen Kirstin Stokla en Jeroen Leonard van LOI Zakelijk, minstens net zo belangrijk is dat die medewerkers op dit gebied zelf het initiatief nemen.

STAP-budget weer beschikbaar op 1 november 2022

STAP-budget weer beschikbaar op 1 november 2022

Vanaf dinsdag 1 november om 10 uur is het weer mogelijk om STAP-subsidie voor scholing aan te vragen. Vorige aanvraagperiodes was de geldpot al na twee uur leeg, dus wees er snel bij als je er gebruik van wilt maken.

Zo los je het tekort aan skills op

Zo los je het tekort aan skills op

Maar liefst zeven op de tien bedrijven beschikken niet over medewerkers met de juiste vaardigheden, blijkt uit onderzoek. Hoe lossen we het tekort aan nieuwe skills op? De oplossing: focus op ervaring en AI.

Talentontwikkeling: niet alleen voor een select clubje

Talentontwikkeling: niet alleen voor een select clubje

Bij talentontwikkeling in je organisatie zijn twee zaken van levensbelang: zorgen dat iedereen zich kan ontwikkelen en dat de ontwikkeldoelen aansluiten op waar de organisatie heen wil. "Talentontwikkeling is niet alleen maar voor high potentials."

Leren doe je het best in een veilige omgeving 

Leren doe je het best in een veilige omgeving

Hybride werken heeft learning de 21e eeuw ingeslingerd, vindt Petra Tito, CHRO van Deloitte Nederland. Maar hoe zorg je ervoor dat medewerkers ich ook echt ontwikkelen? Dan blijkt dat er nog stappen te zetten zijn.

STAP-budget weer beschikbaar op 1 september

STAP-budget weer beschikbaar op 1 september

Vanaf donderdag 1 september om 10 uur is het weer mogelijk om STAP-subsidie voor scholing aan te vragen. Vorige aanvraagperiodes was de geldpot al binnen drie uur leeg, dus wees er snel bij als je er gebruik van wilt maken.