HR/ Salaris Kennisfestival

Dit kennisfestival is een gezamelijk festival met de Salaris Kennisfestival. We starten gezamelijk in de Polar. Daarna volgt je jouw eigen programma.

 

Datum en tijd

Donderdag 30 november 2023, 09:30 - 17:30 uur

 

Locatie

Jaarbeurs (Polar gebied)
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
www.jaarbeurs.nl

Bereikbaarheid

Jaarbeurs ligt pal naast station Utrecht Centraal en is dus perfect te bereiken per trein. Volg vanaf station Utrecht Centraal de borden ‘Jaarbeursplein’ en je staat binnen een paar minuten in het hallencomplex van Jaarbeurs. Let op: Supernova en Mediaplaza bevinden zich niet in het Beatrixtheater, maar in het hallencomplex naast Kinepolis.

Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met ‘Jaarbeurs’. Bekijk de plattegrond om te beoordelen op welk parkeerterrein je het beste kunt parkeren. En navigeer op de aangegeven adressen van de parkeerterreinen. Ga naar de website van de Jaarbeurs voor meer informatie over parkeren en bereikbaarheid.

 

Prijzen

De toegangsprijs bedraagt € 449,- per persoon. Deze prijs is incl. koffie, thee, lunch, borrel en excl. btw.
Als Abonnee bedraagt de toegangsprijs € 399,- per persoon.

Inclusief 3 maanden gratis abonnement PW.
Als deelnemer van het HR Kennisfestival ontvang jij 3 maanden lang gratis toegang tot PW. Krijg toegang tot een schatkist aan cruciale HR-kennis zoals: onbeperkt toegang tot alle artikelen op PW., toegang tot de digitale edities van PW. magazine, diverse handige tools zoals de verzuimtool, voorbeelddocumenten, de online bibliotheek en meer.

Groepskorting
Kom je met één of meer collega's naar het congres? Dan geldt een aantrekkelijke korting en betalen jij en je collega's € 349,- per persoon.

 

Organisatie

Het Kennisfestival 2023 wordt georganiseerd door PW. en Salarisnet.

 

Word partner

HET HR & SALARIS KENNSIFESTIVAL
Een uniek event waarbij we de HR- en salarisprofessionals onder 1 dak laten samen komen. Om met én van elkaar te leren! Een dag die in het teken staat van ontmoeten, ontwikkelen, inspireren en nadenken over de toekomst. Interessante keynotes, hoogwaardige sprekers, praktijkverhalen en een breakout programma die men kan samenstellen op basis van eigen kennisbehoefte. In 1 dag voorbereidt op 2024!

THEMA’S DIE AAN BOD KOMEN

  • Actuele wet & regelgeving, grensoverschrijdend gedrag, employee experience, duurzame inzetbaarheid, arbeidsmarkt, vitaliteit.
  • En voor de salarisprofessional besteden we o.a. aandacht aan sociale zekerheid, pensioenen, loonheffingen en het belastingplan.

Jullie organisatie mag op deze dag niet ontbreken. Neem voor meer
informatie over de mogelijkheden contact op met:
Esther Koning, Key Account Manager, PW. & Salarisnet, 06 13106690
estherkoning@vmnmedia.nl

 

Heb je vragen?

Voor vragen over de afhandeling van jouw inschrijving kan je contact opnemen met de klantenservice via inschrijven@vmnmedia.nl

 

Annuleringsvoorwaarden

Tot vier weken voor aanvang van het kennisfestival kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaal je 25% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Je plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer informatie in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv. Annuleringen of plaatsvervangers kun je doorgeven via events@vmnmedia.nl.

 

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.

Vragen?

088 58 40 888 |  inschrijven@vmnmedia.nl

Partner worden?

Neem contact op met  Esther Koning via estherkoning@vmnmedia.nl