nieuws

PW. webinar Arbeidscontracten

Arbeidsrecht

PW. webinar Arbeidscontracten

Zoveel wensen, zoveel smaken arbeidscontracten, zo lijkt het. Stëffan de Jong schept overzicht aan de hand van het ‘soort werknemer (vast contract of flex, uitzendkracht of ZZP-er). Welk contract is geschikt voor uw situatie?

Dat kan van een hoop afhangen. U kunt rekening houden met duur en het benodigd kennisniveau van de functie, maar risico’s zoals gebondenheid en concurrentie spelen ook een rol. De belangrijkste afwegingen en te vermijden risico’s worden voor u op een rij gezet.

Stëffan de Jong

Stëffan de Jong heeft de Grotius specialisatiecursus arbeidsrecht cum laude afgelegd. Geruime tijd is hij vaste columnist geweest in het tijdschrift ´CARP´en het vakblad Intermediair PW´ en doceerde hij, in het kader van de beroepsopleiding voor advocaten, het vak ontslagrecht. Van zijn hand is het boek ‘Prangende kwesties op de werkvloer’. Tegenwoordig doceert Stëffan onder meer de specialisatieopleiding Masterclass CAO-recht, is hij redactie medewerker bij het vakblad PW De Gids voor HR professionals en expert blogger op HRBase.

Stëffan de Jong is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VVA) en de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).

Hoe werkt het?
Dit webinar vindt plaats op 12 oktober. Tijdens dit uur geeft Stëffan de Jong u live een compleet overzicht van alle soorten arbeidscontracten voor alle soorten werknemers.

U kunt niet op 12 oktober? Geen probleem. U kunt dit webinar on demand terugkijken. Na uw aanmelding krijgt u een link waarmee u toegang krijgt tot het webinar. Desktop, laptop, tablet of smartphone; u kunt het webinar bekijken op ieder gewenst device. Waar, wanneer en hoe vaak u maar wilt.

Deelname
Deelname aan het webinar kost eenmalig € 125,- ex btw. U kunt zich via het inschrijfformulier aanmelden, u krijgt een factuur per mail verstuurd.

Kijk op arbeidscontracten.pwwebinars.nl

Reageer op dit artikel