nieuws

Hoeveel tijd is HR kwijt aan preventie?

Personeelsmanagement

Hoeveel tijd is HR kwijt aan preventie?

De aandacht voor gezond en veilig werken wordt steeds groter. Krijgt HR die taak er gewoon even bij of heeft u de luxe van een aparte preventiemedewerker?

Elk bedrijf met medewerkers in loondienst moet een werknemer hebben die helpt bij het uitvoeren van maatregelen rond veiligheid en gezondheid. Wie doet dat in uw organisatie?  HR? Bent u bijvoorbeeld al bezig met een vitaliteitsprogramma, eventueel samen met de ziektekostenverzekeraar?

Onderzoek naar preventie

Het platform Overpreventie.nl wil graag weten hoe bedrijven en organisaties in Nederland omgaan met preventie. Is er beleid? Welke prioriteiten worden er gesteld en wat is eigenlijk de voornaamste reden om aan preventie te doen?  Om hier achter te komen voert overpreventie.nl een onderzoek uit. We stellen het op prijs als u de vragenlijst  in wilt vullen. De uitslag komt uiteindelijk ook op de site te staan. 

Klik hier om deel te nemen aan het onderzoek

Reageer op dit artikel