nieuws

Podcast: Het geheim van Apple en Tesla

Personeelsmanagement

Podcast: Het geheim van Apple en Tesla

Apple en Tesla zijn jaloersmakend innovatieve bedrijven. Wat maakt hen zo succesvol? Dr. Mirjam Baars en mr. Jessica van den Bosch ontrafelen dit geheim in het NPO-radioprogramma van Prem Radhakishun.

Baars: “Het knappe van Apple en Tesla is dat de oprichters een teamsfeer creëren die optimaal bijdraagt aan talentontwikkeling. Zo’n teamsfeer kun je niet gemakkelijk kopiëren. De kracht zit hem in het stempel dat een oprichter op een bedrijf drukt als het gaat om talentontwikkeling.”

Talenten laten floreren

In een podcast vertellen Baars en Van den Bosch in een interview met Prem Radhakishun wat er volgens hen nodig is om de talenten in organisaties optimaal te laten floreren

PW. selecteerde uit dit interview voor u de volgende fragmenten:

Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling

Mirjam Baars en Jessica van den Bosch voeren vanuit onderzoeksbureau SatisAction in samenwerking met PW. een jaarlijks employer branding onderzoek uit binnen bedrijven. Met dit onderzoek kunnen organisaties het Keurmerk Talentontwikkeling verkrijgen. Dit keurmerk kan hen helpen bij het werven van nieuwe medewerkers. Er nemen reeds tientallen organisaties deel. Wil je ook deelnemen? Zie voor meer info www.nationaalonderzoektalentontwikkeling.nl

Reageer op dit artikel