Whitepapers

Zo herken je het risico op burn-out bij medewerkers

Personeelsmanagement

Zo herken je het risico op burn-out bij medewerkers

Voor organisaties is het essentieel om medewerkers met een groot burn-outrisico tijdig te herkennen, de organisatie bewuster te maken van het risico van langdurige stress en stressbronnen zoveel mogelijk te elimineren.

Leidinggevenden en HRM-adviseurs spelen een essentiële rol in het herkennen van burn-out-verschijnselen. Als zij alert zijn op een aantal vroege symptomen van deze frequente oorzaak van ziekteverzuim, en zich bovendien bewust zijn van het verhoogde risico op burn-out dat sommige medewerkers onder omstandigheden lopen, kunnen zij veel leed helpen voorkomen.

Deze whitepaper geeft een overzicht van de meest voorkomende symptomen van een aankomende burn-out en hoe u deze herkent.

Download de whitepaper

Reageer op dit artikel