Whitepapers

Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid 2019

Personeelsmanagement

Duurzame inzetbaarheid blijkt meer dan ooit een strategisch aandachtspunt. Maar liefst 68 procent van de respondenten in het Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid 2019 is het eens met de stelling dat duurzame inzetbaarheid op de strategische agenda van de eigen organisatie staat.

Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid 2019

Toch valt er niet alleen maar goed nieuws te melden. Want hoewel het gevoel van urgentie toeneemt, worden er minder maatwerkafspraken (i-deals) over ontwikkeling gemaakt en daalt de autonomie op het werk.

In deze gratis whitepaper leest u alle uitkomsten van het Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid 2019 en wat organisaties kunnen doen om vooruitgang te boeken in duurzame inzetbaarheid.

Download de whitepaper

Reageer op dit artikel