Whitepapers

Blue Zones verminderen werkstress

Uncategorized

Een gezonde levensstijl van medewerkers,  het meest lastige onderwerp voor een werkgever om in de eigen organisatie aan de orde te stellen. Maar met een positieve aanpak kunt u de zelfregie van uw medewerkers stimuleren en hun intrinsieke motivatie vergroten. Het concept blue zone maakt het mogelijk om per medewerker naar hun gezondheid te kijken en stelt hen in staat hun eigen keuzes te maken.

Blue Zones verminderen werkstress

Hoe? Wij hebben voor u op een rij gezet hoe u uw medewerkers zo het best kunt ondersteunen en  stimuleren en u uw bedrijf dus vitaal houdt.

Geef een impuls aan uw vitaliteitsbeleid met blue zone

Een blue zone is een zone op de wereld waar mensen langer en gezonder leven. Een aanpak gebaseerd op de levenswijze van mensen in de ‘blauwe’ zones in de wereld zou kunnen zorgen voor een gezonde levensstijl van medewerkers. Blue zones liggen vaak aan zee., daar komt ook de naam vandaan. De blue zones zijn: Okinawa (Japan), Loma Linda (Californië), Nicoya (Costa Rica), Ikaria (Griekenland) en Sardinië (Italië).

Wat vindt u in deze gratis whitepaper?

  • Wat willen uw medewerkers als het gaat om gezondheid?
  • Welke rol wensen zij hierbij van u als werkgever?
  • Hoe kunt u medewerkers het best stimuleren?
  • Met blue zone aan de slag!

Download de whitepaper >>

Reageer op dit artikel