nieuws

Royal Haskoning gaat UWV-kantoren moderniseren

Geen categorie

Royal Haskoning heeft van het UWV de opdracht gekregen om de organisatie op verschillende manieren te ondersteunen bij de (her)-inrichting van zowel bestaande als nieuwe UWV-locaties. Het UWV heeft momenteel 183 kantoorpanden verspreid over heel Nederland. Deze panden zijn eigendom van de gemeente of in handen van een verhuurder. Het UWV heeft door middel van […]

Royal Haskoning heeft van het UWV de opdracht gekregen om de organisatie op verschillende manieren te ondersteunen bij de (her)-inrichting van zowel bestaande als nieuwe UWV-locaties.

Het UWV heeft momenteel 183 kantoorpanden verspreid over heel Nederland. Deze panden zijn eigendom van de gemeente of in handen van een verhuurder.
Het UWV heeft door middel van een Europese aanbestedingsprocedure Royal Haskoning geselecteerd om de organisatie op verschillende manieren te ondersteunen.  

‘Zo kunnen wij worden ingeschakeld om onderzoek te doen naar de technische staat van een pand dat het UWV wil huren. Ook kunnen we deelnemen in ontwerp- en bouwteams om het werk van onderaannemers te beoordelen. Verder kan het UWV ons vragen om adviezen te verstrekken op verschillende gebieden, zoals elektrotechniek, akoestiek en bouwkunde.  Het project loopt tot eind september 2012, maar er bestaat een kans op verlenging', aldus projectleider Hans Besselink van de divisie Gebouwinstallaties & Constructies.  

De raamovereenkomst wordt binnenkort ondertekend.

Reageer op dit artikel