nieuws

Betere dienstverlening door HNW

Geen categorie

Kan flexwerken bijdragen aan een hoger niveau van dienstverlening? In 2008 nam de gemeente Heemstede een nieuw flexkantoor in gebruik. Daarbij werd de Heemsteedse Manier van Werken geïntroduceerd met als uitgangspunt ‘denken als de klant'. Vanuit het Rijnlands denken is de gemeente volop bezig met het verder ontwikkelen van HNW. De resultaten mogen er zijn: […]

Kan flexwerken bijdragen aan een hoger niveau van dienstverlening? In 2008 nam de gemeente Heemstede een nieuw flexkantoor in gebruik. Daarbij werd de Heemsteedse Manier van Werken geïntroduceerd met als uitgangspunt ‘denken als de klant'.

Vanuit het Rijnlands denken is de gemeente volop bezig met het verder ontwikkelen van HNW.
De resultaten mogen er zijn: driemaal op rij is de gemeente bij de benchmark ‘Waarstaatjegemeente.nl' als beste dienstverlener uit de bus gekomen.

Op 29 november a.s. geven Mr. Willem van der Berg (gemeentesecretaris) en Pim van Wonderen (hoofd P&O) van gemeente Heemstede tijdens het congres Over Het Nieuwe Werken een workshop over de permanente zoektocht naar een excellente organisatie, met aandacht voor aanpak, ervaringen, uitdagingen en obstakels.

Congres
Tijdens het congres in NBC Nieuwegein worden tal van lezingen, workshops en 'In gesprek met'-sessies gegeven, met aandacht voor onder meer de volgende onderwerpen:

-Soepel veranderen naar HNW
-Werknemer 2.0 in juridisch perspectief
-HNW en medezeggenschap
-De mens centraal
-Net Nieuwe Werken = Digitaal werken
-Online samenwerken (case TU Delft)
-Betere dienstverlening door HNW (case gemeente Heemstede)
-Creatief reizen (case UWV)
-HNW: Hoe ga je er mee aan de slag?
-De Toekomst van het Kantoor
-Zinvol werken maakt dat we er Zin in hebben
-Feiten over Het Nieuwe Werken
-De uitdagingen van nieuwe arbeidsrelaties

Meer weten? KLIK HIER om naar de website van het congres te gaan. 

  

 

Reageer op dit artikel