nieuws

Beurs Domotica & Slim Wonen

Geen categorie

Op 23 en 24 november 2011 vindt de 6e editie van De Beurs Domotica & Slim Wonen plaats. In het Evoluon te Eindhoven treffen 3.500 professionele bezoekers ruim 130 exposanten die hen een compleet beeld geven van de mogelijkheden, nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van Domotica & Slim Wonen.

Het event is een uitgelezen kans voor  zorginstellingen, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, installateurs, architecten en adviseurs om hun weg te vinden op het gebied van woontechnologie. In een informele sfeer kunnen zij zich prima oriënteren, niet alleen door het bezoeken van de vele stands, maar ook door het bijwonen van verschillende boeiende lezingen.

Wanneer: 23 en 24 november 2011
Waar: Evoluon te Eindhoven
Organisatie: Stichting Smart Homes/Nationaal Kenniscentrum Domotica & Slim Wonen
Meer informatie: http://www.beursdomoticaenslimwonen.nl/

Reageer op dit artikel