nieuws

Brandbrief aan NS om veiligheid

Geen categorie

FNV Spoor heeft een brandbrief gestuurd aan de NS over de veiligheid in treinen. Omdat veel omroepinstallaties defect zijn of niet goed werken kunnen bij calamiteiten reizigers en eigen medewerkers niet goed worden geïnstrueerd, aldus bestuurder Roel Berghuis. Volgens Berghuis rijden er veel treinen met een kapotte of niet goed werkende omroepinstallatie. Bij een calamiteit […]

FNV Spoor heeft een brandbrief gestuurd aan de NS over de veiligheid in treinen. Omdat veel omroepinstallaties defect zijn of niet goed werken kunnen bij calamiteiten reizigers en eigen medewerkers niet goed worden geïnstrueerd, aldus bestuurder Roel Berghuis.

Volgens Berghuis rijden er veel treinen met een kapotte of niet goed werkende omroepinstallatie. Bij een calamiteit is er dan niet goed te communiceren. Dat kan gevaarlijk zijn bij een brand in de trein of bij een incident in een spoortunnel.

Reageer op dit artikel