nieuws

HNW= Digitaal Werken, maar hoe gaat dat in de praktijk?

Geen categorie

Digitaal samenwerken is een van de interessante uitdagingen van Het Nieuwe Werken. Hoe verloopt eigenlijk zo'n digitale meeting? Tijdens het Congres Over Het Nieuwe Werken op 29 november in NBC Nieuwegein kunt u dat zelf ervaren in de workshop Het Nieuwe Werken = Digitaal Werken van Océ. Deelnemers van de workshop krijgen onder andere een […]

Digitaal samenwerken is een van de interessante uitdagingen van Het Nieuwe Werken. Hoe verloopt eigenlijk zo'n digitale meeting? Tijdens het Congres Over Het Nieuwe Werken op 29 november in NBC Nieuwegein kunt u dat zelf ervaren in de workshop Het Nieuwe Werken = Digitaal Werken van Océ.

Deelnemers van de workshop krijgen onder andere een blik in de toekomst van digitaal werken en komen meer te weten over 3 praktijkcases namelijk bij:

-BAM
-Océ
-Hogeschool van Amsterdam.

Tijdens de digitale meeting wordt gebruikgemaakt van een iPad (wordt beschikbaar gesteld tijdens de workshop). In een speciale video nodigt Océ u uit voor de meeting.

Meer weten over het congres op 29 november a.s.? KLIK DAN HIER.

Reageer op dit artikel