nieuws

Best practices invoering eHRM

Organisatie & Strategie

Het managementteam heeft doorgaans hoge verwachtingen van de invoering van een nieuw HRM-systeem. De focus is vaak dat de gedane investeringen zo snel mogelijk worden terugverdiend. Hoe kunnen organisaties er voor zorgen dat HRM-systemen inderdaad zo succesvol zijn als van tevoren wordt gehoopt? Download de whitepaper met daarin de best practices die kunnen worden gehanteerd bij […]

Het managementteam heeft doorgaans hoge verwachtingen van de invoering van een nieuw HRM-systeem. De focus is vaak dat de gedane investeringen zo snel mogelijk worden terugverdiend. Hoe kunnen organisaties er voor zorgen dat HRM-systemen inderdaad zo succesvol zijn als van tevoren wordt gehoopt?

Download de whitepaper met daarin de best practices die kunnen worden gehanteerd bij de selectie en de implementatie van deze systemen.

Reageer op dit artikel