nieuws

Duurzaam vitaal: aan de slag met werkstress

Personeelsmanagement

Vitale medewerkers presteren beter, zijn fysiek en mentaal weerbaarder, zijn meer betrokken, voelen zich gelukkiger, zijn aanzienlijk minder ziek en optimaal inzetbaar. Redenen genoeg om vitaliteit hoog op uw agenda te zetten en te investeren in de duurzame inzetbaarheid van uw menselijk kapitaal. Maar wat is vitaliteit eigenlijk, hoe blijven medewerkers vitaal en hoe beperkt […]

Vitale medewerkers presteren beter, zijn fysiek en mentaal weerbaarder, zijn meer betrokken, voelen zich gelukkiger, zijn aanzienlijk minder ziek en optimaal inzetbaar. Redenen genoeg om vitaliteit hoog op uw agenda te zetten en te investeren in de duurzame inzetbaarheid van uw menselijk kapitaal. Maar wat is vitaliteit eigenlijk, hoe blijven medewerkers vitaal en hoe beperkt u de risico’s van werkstress? Lees er alles over in het kennisdocument Duurzaam Vitaal – Aan de slag met werkstress. In deze wegwijzer ontrafelt arbeidspsycholoog Saskia de Bel wat wij nodig hebben om er iedere werkdag tegenaan te kunnen.[gravityform id=”18″ title=”true” description=”false”]

U krijgt een e-mail toegestuurd met een link naar het bestand en geeft tevens toestemming voor een eenmalige benadering door de opsteller van deze uitgave.

Reageer op dit artikel