nieuws

HR-vrouw in top 100 zakenvrouwen

Personeelsmanagement

HR-vrouw in top 100 zakenvrouwen

Hetty Moll, directeur van HR-dienstverlener Compagnon, heeft een plekje veroverd in  de TheNextWomen100, de top 100 van meest succesvolle vrouwelijke ondernemers van Nederland.

De Nextwomen100 wordt jaarlijks samengesteld in samenwerking met een Raad van Aanbeveling, gebaseerd op onderzoek en een online vragenlijst die de genomineerden invullen. Dinsdag werd in de Amsterdamse Stopera bekend gemaakt welke vrouwen dit jaar op de lijst prijken. De volledige lijst staat morgen in het Financieele Dagblad, compleet met een portret van alle  vrouwen.

Meer aandacht voor HR-vak

Hetty Moll begon haar bedrijf Compagnon in 2000  in Pijnacker. Daarna verhuisde het bedrijf naar Zoetermeer en inmiddels zit het in Amsterdam, Den Bosch en Utrecht.

Frank Roders van Compagnon is blij dat zijn collega in de lijst staat. “Samen met Hetty van Ee, directeur van managementontwikkelingsbureau Ormit, staat onze Hetty Moll in de lijst. Blijkbaar komt er toch steeds meer aandacht voor het HR-vak in dit soort lijsten. Tien jaar geleden was dit volstrekt ongebruikelijk, toen zaten er weinig vrouwen in ondernemersposities en in de top van HR.”‘

 

 

Reageer op dit artikel