nieuws

Zo bouwt u een duurzame flexschil

Personeelsmanagement

Zo bouwt u een duurzame flexschil

Natuurlijk wilt u dat ook uw flexibele schil duurzaam inzetbaar blijft. Weet u ook hoe u dat voor elkaar krijgt?

‘Vraag aan honderd werkgevers of duurzaam willen omgaan met hun mensen en kansen voor ontwikkeling willen bieden en alle honderd zeggen ja. Maar als je naar de praktijk kijkt, zie je daar maar weinig van terug’, zegt Jos van Moerkerk van Tence Inzetbureau in de radio-uitzending van People Power Radio. Hoe kunnen werkgever ervoor zorgen dat hun flexibele schil ook duurzaam inzetbaar blijft? Inclusief de medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt?

Beluister hier het audiofragment.

TIP: Lees hoe u de duurzame inzetbaarheid van arbeidsbeperkten in kaart kunt brengen op PW De Gids Vakbase. 

 

Reageer op dit artikel