nieuws

Arbeidsmarktplatform voor de energiesector

Personeelsmanagement

Arbeidsmarktplatform voor de energiesector

Vooraanstaande bedrijven in de energiesector hebben een online arbeidsmarktplatform gelanceerd dat de arbeidsmarktontwikkelingen in de energiesector toegankelijker en transparanter maakt.

Het arbeidsmarktplatform is te vinden op www.jobsinenergy.nl. De bedoeling van het initiatief is om kandidaten een laagdrempelige toegang te bieden tot de energiesector. Zij kunnen op Jobs in Energy vacatures vinden van een omvangrijke en voorname groep bedrijven die actief zijn binnen de energiesector. Jobs in Energy biedt kandidaten de mogelijkheid om in contact te treden met deze bedrijven door te reageren op, of te informeren naar vacatures.

Gekwalificeerde kandidaten

Het arbeidsmarktplatform Jobs in Energy biedt werkgevers binnen de energiesector de unieke mogelijkheid zeer gericht te zoeken op gekwalificeerde kandidaten. Bedrijven binnen de energiesector nodigen wij uit tot het plaatsen van vacatures in het hart van hun doelgroep. Bedrijven bereiken relevante kandidaten tevens door gericht te zoeken in onze databanken met potentiële kandidaten. Bedrijfspresentaties op Jobs in Energy maken uw actuele en toekomstige ambities toegankelijk voor een relevante groep potentiële kandidaten.

Grote vervangingsvraag

De energiesector is volop in beweging. Dit biedt volop kansen voor bedrijven én voor werknemers binnen
en buiten de sector. Door vergrijzing ontstaat een steeds grotere vervangingsvraag. Daarnaast is er een sterke groei op het gebied van duurzame energie die leidt tot de vraag naar gespecialiseerd personeel. De roep om vakmensen in zeer uiteenlopende specialismen, functieniveaus en regio’s is luid.

Opleidingsplatform

Daarnaast heeft Jobs in Energy de ambitie om hét opleidingsplatform te worden in de energiesector. De  energietransitie zal leiden tot nieuwe functies, waaraan andere eisen worden gesteld. Er zullen competenties moeten worden versterkt en ontwikkeld.

 

Reageer op dit artikel