Boeken & whitepapers

5 oorzaken van personeelsverloop

Praktische tips voor personeelsbehoud. Hoe behoud je de juiste mensen? Voor veel organisaties is dit een groot probleem.

Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid 2021

De coronacrisis duurt en duurt. Het is de vraag wat dit doet met duurzame inzetbaarheid van werkenden in Nederland. Je leest het in de tweede corona-editie van het Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid.

Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid 2020 - PW. pro

De vijfde editie van het Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid is een bijzondere editie, die verslag doet van duurzame inzetbaarheid in coronacrisistijd. Welke gevolgen hebben plotselinge veranderingen als thuiswerken en het aanmerken van...

Voorkom coronastress bij medewerkers

Je hoeft geen expert te zijn om te beseffen dat de huidige pandemie voor flink wat stress zorgt. Toch hebben veel mensen vaak niet in de gaten dat er al langere tijd een hogere dosis stresshormonen door hun lijf giert. Hoe kun je dat checken?

Het belang van slaap voor je organisatie

Minder goed slapen heeft direct invloed op zowel de productiviteit als de gezondheid van uw medewerkers. Dit is iets wat vaak over het hoofd wordt gezien. Juist daarom is het belangrijk dat goed slapen een prominent onderdeel is van ieders leefstijl.

Leiderschap in de digitale wereld

De wereld verandert razendsnel en wordt steeds complexer door de opkomst van digitale technologie. Dat is een uitspraak die inmiddels bijna tot vervelens toe wordt herhaald. In hun boek Leiderschap in de digitale wereld onderzoeken Ralf Knegtmans en...