Reorganiseren kun je leren

Binnenkort verschijnt hét boek over reorganiseren, geschreven door Rein Heddema. Op welke manier kun je het beste reorganiseren? En hoe pak je dit aan? Welke aspecten mag je zeker niet vergeten?

Ontvang het eerste hoofdstuk van ‘reorganiseren kun je leren’ + deelname aan live Q&A met de auteur. Op 22 april om 14:00 heb je de mogelijkheid om al je vragen over reorganiseren te stellen aan de auteur, Rein Heddema, die jarenlange ervaring heeft met reorganisaties bij o.a. multinationals als HR-directeur.

Benieuwd naar de lancering? Schrijf je in, omdat:

✅ je ontvangt gratis het eerste hoofdstuk uit het boek
✅ je krijgt toegang tot de live Q&A met Rein Heddema
✅ learnings en tips & tricks over reorganiseren

Ontvang gratis download >>

Over de auteur:

Rein houdt zich al 35 jaar professioneel bezig met organisatieveranderingen en reorganisaties. Aan de universiteit heeft hij onderzoek verricht naar de werking van medezeggenschap en de kwaliteit van jaarverslagen. Sindsdien is hij actief als adviseur en trainer van OR-/MR-en. Na een loopbaan als HR directeur in de financiële sector waarin hij veel te maken kreeg met fusies&overnames (Fortis-ABN Amro), afsplitsingen, transformaties en reorganisaties, is hij “i-Start” begonnen om boventallige medewerkers te helpen een eigen bestaan op te bouwen als ondernemer of zzp-er. In die loopbaan is Rein meerdere malen zijn functie kwijt geraakt en ook enkele keren ‘boventallig’ verklaard.

Momenteel is hij actief als coach voor bestuurders, HR-managers en professionals. Daarnaast geeft hij gastcolleges en cursussen over management, HR en reorganisaties. Ook is hij toezichthouder bij enkele semi-publieke instellingen. Misschien belangrijker nog, Rein is als echtgenoot, vader en grootvader een betrokken burger als ook een fanatiek (voetbal-) supporter.

De eigen ervaringen als directeur en adviseur in combinatie met de opgedane ervaring als docent op het gebied van reorganisaties zijn samengebracht in het onlangs verschenen/binnenkort te verschijnen boek: ‘Reorganiseren kun je leren!

Dit vind je misschien ook interessant