De 9 succesfactoren van BV de natuur

De BV Natuur is de ultieme overlever en de meest toekomstbestendige instantie die we kennen.

De 9 succesfactoren van BV de natuur

Is het voor bedrijven lastig om de komende vier jaar, of in tijden van crisis zelfs vier weken, te overleven, de BV Natuur is al vier miljard jaar non-stop in bedrijf. In haar ‘survivalgids voor bedrijven’ zet Ylva Poelman 9 succesfactoren van de BV Natuur op een rij, waar bedrijven en organisaties die toekomstbestendig willen worden nog veel van kunnen leren.

Ontvang nu gratis het eerste hoofdstuk van het nieuwe managementboek 'De 9 succesfactoren van BV de natuur':

Download het eerste hoofdstuk

Lees meer over

Voorbeelddocument personeelshandboek: jouw gids voor medewerkersbeleid

Voorbeelddocument personeelshandboek: jouw gids voor medewerkersbeleid

Gebruik dit voorbeelddocument om een effectief personeelshandboek op te stellen voor je organisatie. In dit handboek kun je bijvoorbeeld artikelen opnemen over je huisregels, vakantie en verzuim.

Steeds vaker delen organisaties hun personeelshandboek online,  ook voor employer branding en recruitment. Foto: Shutterstock

Personeelshandboek: van saai naar strategisch HR-instrument

Deze HR-professionals delen hun handboek bewust online, ook voor employer branding en recruitment. "Dit is geen operationeel maar een strategisch HR-instrument."

Bekijk hier PW. magazine #1 (februari 2024)

Bekijk hier PW. magazine #1 (februari 2024)

Lees in dit magazine over de CSRD-regels en de rapportage-eisen, de zorgplicht bij grensoverschrijdend gedrag en de regels omtrent een goed DE&I-beleid.

Duurzaamheidsregels CSRD uitgelegd voor HR

Duurzaamheidsregels CSRD uitgelegd voor HR

HR moet gegevens verzamelen en rapporteren om te voldoen aan de Europese CSRD-richtlijn (Corporate Sustainability Reporting Directive). Wat houdt de richtlijn in en hoe ga je ermee aan de slag?

Rechter: duidelijk rookbeleid essentieel in loongeschil

Rechter: duidelijk rookbeleid essentieel in loongeschil

Een duidelijk rookbeleid is belangrijk. Door het ontbreken ervan, mag de werkgever geen loon terugvorderen, aldus de rechter.

HR-jaarkalender 2024

HR-jaarkalender 2024

Gebruik deze jaarkalender met belangrijke momenten en cruciale data voor HR in één handig overzicht. Zo ga jij goed voorbereid het nieuwe jaar in.

Vanaf 2024 verplichte CSRD-duurzaamheidsrapportage nog onbekend bij bedrijven

Vanaf 2024 verplichte CSRD-duurzaamheidsrapportage nog onbekend bij...

Vanaf 1 januari 2024 zijn zowel grote als beursgenoteerde middelgrote bedrijven verplicht om te rapporteren over hun impact op mens en milieu. Veel bedrijven zijn onbekend met deze verplichting.

Hans van der Spek, Berenschot

HR-trends ongewijzigd, maar verandering is nodig

HR is te veel bezig met de waan van de dag, vindt Hans van der Spek naar aanleiding van het HR-trendsonderzoek. HR moet meer initiërend zijn en een gesprekspartner voor het MT. Hij geeft tips.