Whitepapers

Learning Agility voor HR-managers

Organisatie & Strategie

De wereld waarin we leven is steeds minder voorspelbaar en een stuk complexer geworden. Hierdoor wordt een steeds groter beroep gedaan op het innovatie- en verandervermogen van mensen. Als HR manager is het dus belangrijk om zicht te hebben op het leer- en veranderpotentieel van je medewerkers om zo beter voorbereid te zijn op de toekomst.

Learning Agility voor HR-managers

De focus op Learning Agility biedt een perspectief om jezelf en je medewerkers voor te bereiden op de (veranderende) toekomst.

Wat betekent deze focus op Learning Agility voor de rol van de (HR-) manager? Wij zien die rol verschuiven naar ondersteunen van het (leer- en verander)potentieel van medewerkers. In dit whitepaper delen we onze inzichten over Learning Agility met je, zodat jij deze kunt toepassen binnen jouw organisatie. Uiteraard hopen wij dat jij er net zo geïnspireerd van raakt als wij.

Na het lezen van de whitepaper weet u:

  • Wat learning agility precies is;
  • wat de toepasbaarheid van learning agility;
  • hoe u aan de slag kan met learning agility.

 
Download de whitepaper

Reageer op dit artikel