nieuws

Onderzoek: Hoe duurzaam werkt Nederland?

Personeelsmanagement

Hoewel elke werkgever inmiddels zegt duurzame inzetbaarheid belangrijk te vinden, is de praktijk nog weerbarstig. Zo bleek vorig jaar nog dat flexwerkers nauwelijks worden meegenomen in beleid voor duurzame inzetbaarheid. Hoe staat het er nu voor? Deel uw bevindingen met uw vakgenoten.

Onderzoek: Hoe duurzaam werkt Nederland?

Elk jaar doen uitgeverij Vakmedianet en Factor Vijf onderzoek naar de staat van duurzame inzetbaarheid in Nederland. Wij vragen daarvoor iedereen in het HR-vakgebied een moment van zijn of haar tijd om de eigen bevindingen en ervaringen te delen met vakgenoten.

De vragen gaan onder andere over uw beleid op het gebied van vitaliteit, ontwikkeling, autonomie in het werk en de mate waarin leidinggevenden en medewerkers goede gesprekken voeren over werk en ontwikkeling.

Doet u mee? Klik dan hier om naar het onderzoek te gaan. De resultaten van het onderzoek worden gedeeld op deze website.

Reageer op dit artikel