Partner of choice 2022: met deze bedrijven doet HR het liefst zaken

Partner of choice 2022: met deze bedrijven doet HR het liefst zaken

Wat zijn de favoriete bedrijven voor HR om zaken mee te doen? PW. onderzocht het en presenteert in het digimagazine Partner of Choice de winnaars en challengers in verschillende categorieën.

Al voor het derde jaar op rij vroegen we HR-professionals met wie zij het liefst zakendoen in het onderzoek ‘Partner of Choice 2022’. Doel is te achterhalen welke leveranciers van HR-producten en diensten de voorkeur genieten. Zo vergelijk je eenvoudig of je eigen preferenties overeenkomen met die van je HR-collega’s bij andere bedrijven.

De onderzochte categorieën:

In hetgratis digimagazine Partner of Choice lees je wie de winnaars en challengers zijn in deze zes categorieën.

Dit lees je nog meer in het digimagazine Partner of Choice 2022:

Redactie

Redactie

De redactie van PW. zorgt er voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van HR en personeelsmanagement.

Zo geef je hybride werken vorm

Welke effecten heeft het gedwongen thuiswerken gehad op onze manier werken? Wat zijn onze voorkeuren? Is hybride werken het nieuwe normaal? En hoe geven we dat vorm?

Zo focus je echt op de werknemer

In het komende jaar zal in veel sectoren de personeelskrapte en het verloop van personeel toenemen. Het wordt steeds moeilijker om te voorzien in de capaciteitsbehoefte. Tijd dus om verloop te voorkomen. Maar hoe pak je dat aan?

Zo voer je een verzuimgesprek

Verzuim is duur. Wanneer een werknemer dus een onverwachts hoog ziekteverzuim heeft, of zich opvallend vaak op bepaalde dagen in de week ziek meldt, is het tijd voor een goed gesprek. Hoe voer je een verzuimgesprek?