boek

Strategisch Talentmanagement in Beweging

Personeelsmanagement

Talentmanagement in Nederland moet ook strategisch scherp aan de wind kunnen varen. Dit boek geeft een boost aan het strategisch gehalte van de talentpraktijk. Organisaties doen zich strategisch tekort met een algemeen, op iedere medewerker gericht talentmanagement. Uitgaan van ieders talent, groei en ontwikkeling is noodzakelijk, maar strategisch absoluut onvoldoende.

Strategisch Talentmanagement in Beweging

Hoe kom je van ‘gewoon’ talentmanagement naar strategisch talentmanagement? Daarop geeft dit boek antwoord. Het onderscheidt zich daarmee van andere publicaties over talentmanagement. Organisaties worden steeds vaker anders ingericht dan voorheen. Wendbaarheid speelt daarbij een leidende rol. Dit boek beschrijft een heldere, strategische aanpak van talentmanagement waarin strategie en talent transparant, maar ook heel fluide aan elkaar gekoppeld worden.

Meer informatie & Bestellen

Reageer op dit artikel