artikel

Don’ts voor managers (deel 3): Geef geen feedback

Persoonlijke ontwikkeling

Elke week geeft auteur, spreker en consultant Jeroen Busscher een tip aan de HR-manager. In deze derde aflevering van deze videoserie: geef geen feedback!

Don’ts voor managers (deel 3): Geef geen feedback

deel 1 | deel 2 | deel 3  | deel 4

We zijn allemaal bang om fouten te maken. Mensen zijn immers zeven keer gevoeliger voor verlies dan voor winst. Auteur, spreker en consultant Jeroen Busscher vertelt (HR-) managers wat ze níet moeten doen.

Lees ook het artikel van Jeroen BusscherDe acht don’ts voor HR-adviseurs

Het nieuwe boek van Busscher heet dan ook: Don’ts voor managers. In tientallen ultrakorte hoofdstukken vertelt hij managers niet wat ze moeten doen, maar wat ze juist níet moeten doen. Dat doet hij met zijn bekende gevoel voor humor. Dit keer vertelt hij waarom verantwoordelijkheid nemen een slecht idee is.

Bekijk de video: Geef geen feedback

deel 1 | deel 2 | deel 3 | deel 4 

Reageer op dit artikel