Structuring for extreme revenue growth

Wat is het geheim van extreme omzetgroei? Hoe ga je dit kwartaal wel je groeidoelstellingen halen? Op welke manier kan je financials in staat stellen om je groei te versnellen? Hoe vind ik mezelf constant opnieuw uit, terwijl mijn omzet blijft groeien? Hoe zorg je er voor dat de groeiprincipes uit Sillicon Valley ook daadwerkelijk toepasbaar zijn voor jouw bedrijf en niet alleen maar leuke theorie blijven? Hoe vind je nu die unieke groeiformule voor jouw bedrijf? Na het lezen van dit boek ga je makkelijker, sneller en meer omzet genereren. Je hebt een duidelijk methode die bedrijfsbreed in te zetten is. Iedereen gaat er effectiever door werken en je groei is gestructureerder dan ooit!

Structuring for extreme revenue growth

Het maakt niet uit of je nu ondernemer bent, binnen een corporate werkt, in finance of net begint met growth hacking. Dit boek gaat terug naar de ultieme principes van groei en data gedreven werken.

Jarenlang is Chris Out op zoek geweest naar het antwoord op de vraag:

Wat kan ik vandaag doen om echte impact te maken op de groei van een bedrijf?
De speciaal ontwikkelde WALLET Methode stelt iedereen in staat om het antwoord op deze vraag te vinden en direct toe te passen.

Het boek bevat meer dan 10 digitale bonussen met zeer actie gerichte worksheets. Deze zijn GRATIS te downloaden voor kopers van dit boek.

Lees meer over