Webinar: duurzame gedragsverandering

PW. organiseert het webinar 'duurzame gedragsverandering'. Met experts Jeroen Schaapveld en Cristel van de Ven die over dit thema met elkaar in gesprek gaan. Aanmelding voor dit webinar is gratis.
Delen:

Gelukkig zijn we ons er tegenwoordig steeds meer van bewust dat gezond en gelukkig leven essentieel is. Dit bewustzijn is al een eerste stap. Het lastige is echter hoe je dat bewustzijn omzet in gedrag. En dat niet alleen: het moet gedrag zijn dat we op de lange termijn kunnen volhouden. Over deze duurzame gedragsverandering gaat dit webinar.

Meld je hieronder gratis aan voor dit webinar vol praktische tips o.l.v. PW.-hoofdredacteur Martijn van der Kooij.

Wanneer: 13 februari

Tijd: 14:00 – 14:40 uur (na afloop worden live vragen van kijkers behandeld)

Over de experts:

Jeroen Schaapveld – Senior Bedrijfszorgadviseur bij Menzis

“Met passie zoek ik samen met organisaties naar mogelijkheden om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te behouden en waar nodig verder te optimaliseren. Wanneer de randvoorwaarden voor een veilige en gezonde werkomgeving in voldoende mate aanwezig zijn, is het tijd voor de volgende stap. We kunnen dan echt focussen op hoe we het gedrag en de interactie tussen medewerkers en hun leidinggevenden kunnen verbeteren. Daar ligt volgens mij de sleutel voor duurzame inzetbaarheid.”

Lees ook het artikel van Jeroen Schaapveld: Drie factoren voor duurzame gedragsverandering

Cristel van de Ven – Beleids- en organisatiewetenschapper en partner bij Factor Vijf

“Voor de vijfde keer op een rij onderzoek ik komend jaar hoe het gesteld is met de duurzame inzetbaarheid van Nederlandse werknemers.  Uit dit Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid blijkt keer op keer dat bedrijven veel over dit thema praten, maar dat de daden achterblijven. Hoog tijd voor echte en duurzame verandering dus.”

Dit vind je misschien ook interessant