Met deze bedrijven doet HR het liefst zaken

Welke bedrijven schakelt HR het liefst in? Dit is inzichtelijk gemaakt in het Partner of Choice-onderzoek 2020 van PW. Daarin vind je winnaars én challengers in zes categorieën.

In de periode februari en maart 2020 is online onderzoek gehouden onder lezers van PW. om hun inkoopgedrag te inventariseren. Er is een simpele, maar cruciale vraag per onderwerp gesteld: ‘met welke leveranciers doet u het liefst zaken op de volgende gebieden?’ Bijna 750 HR-professionals deden mee aan het onderzoek. Van hen zegt drie op de vier betrokken te zijn bij de inkoop van producten en diensten.

De winnaar & challengers zijn te vinden in de volgende zes categorieën:
* Opleiding & Talentmanagement
* Gezondheid & Vitaliteit
* Duurzame Inzetbaarheid

* Arbeidscommunicatie & Werving en selectie
* Digital HR & HR-software
* Employee Experience

% van de HR-professionals dat is betrokken bij de inkoop van diensten en producten in deze categorieën

Resultaten

De resultaten van het Partner of Choice onderzoek zijn online te lezen in het digimagazine ‘Partner of Choice’ van PW. Dit magazine bevat naast de onderzoeksresultaten ook interviews met leveranciers en tips voor strategisch inkopen en onderhandelen.

Partner of Choice-longlist

Dat levert een Partner of Choice longlist 2020 op met winnaars en challengers. Hiermee beoogt PW. inkoopbeslissingen voor HR-professionals te vergemakkelijken. Het onderzoek bevat zes verschillende categorieën ( zie kader) en wordt jaarlijks herhaald.

Lees nu online gratis het digitale magazine!

In het digimagazine:

Dit vind je misschien ook interessant