PW. magazine over talentontwikkeling is uit

PW. magazine over talentontwikkeling is uit

Het meinummer van PW. magazine staat in het teken van talentontwikkeling. Lees het interview met Joep Langen, co-founder van Koeckebackers. Hij hing zijn maatpak aan de wilgen om een wereld te creëren waarin iedereen (opnieuw) een kans krijgt.

Dit staat er in dit nummer van PW. magazine:

● Hoe herken je talent? Een artikel van Marjan Thunnissen en Manon Krabbenborg.

● Met je talenten moet je woekeren, boekrecensie

● Wat kan HR doen om job craften te stimuleren?

● Reorganisatie: zorg ervoor dat het geen horrorfilm wordt

Plus in het katern over Opleiden en ontwikkelen > L&D in transitie: interview met professor Nick van Dam en adviseur Jan Rijken

Met columns van Petra Tito en Joost Schrage.

Met natuurlijk ook de rubrieken Wetten en Regels, Recht in de Praktijk, Trends, Wetenschap en De Vooruitblik.

Redactie

Redactie

De redactie van PW. zorgt er voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van HR en personeelsmanagement.

Zo geef je hybride werken vorm

Welke effecten heeft het gedwongen thuiswerken gehad op onze manier werken? Wat zijn onze voorkeuren? Is hybride werken het nieuwe normaal? En hoe geven we dat vorm?

Zo focus je echt op de werknemer

In het komende jaar zal in veel sectoren de personeelskrapte en het verloop van personeel toenemen. Het wordt steeds moeilijker om te voorzien in de capaciteitsbehoefte. Tijd dus om verloop te voorkomen. Maar hoe pak je dat aan?

Zo voer je een verzuimgesprek

Verzuim is duur. Wanneer een werknemer dus een onverwachts hoog ziekteverzuim heeft, of zich opvallend vaak op bepaalde dagen in de week ziek meldt, is het tijd voor een goed gesprek. Hoe voer je een verzuimgesprek?