boek

Het GROTE Gesprekkenboek

Persoonlijke ontwikkeling

Het GROTE gesprekkenboek geeft u do’s & don’ts, tips en ervaringen van leidinggevenden, HR-professionals en consultants, zodat u het beste gesprek voert.

Het GROTE Gesprekkenboek

Het GROTE gesprekkenboek is geschreven voor leidinggevenden en HR-professionals door lijnmanagers, directeuren, HRD-consultants, HR Businesspartners, beleidsmedewerkers P&O, een casemanager, een manager Learning & Development en een psycholoog. Het zit vol met tips en tools, valkuilen, aandachtspunten, stappenplannen en voorbeeldvragen. Ervaringsdeskundigen uit de profit- en non profit sector beantwoorden veel voorkomende vragen, sommen do’s and don’ts op en delen het gesprek waar zij het meeste van hebben geleerd.

Meer informatie & Bestellen

Reageer op dit artikel