Prettige feestdagen en een inspirerend 2020 toegewenst!

Het team van PW. wenst alle lezers goede feestdagen en een inspirerend 2020! Voor volgend jaar opzoek naar HR-inspiratie? Hieronder vijf tips.

1. De leergang HR Leiderschap is een specifiek op HRM gerichte management-opleiding. Dit intensieve zesdaagse programma richt zich op die bedrijfskundige en bedrijfseconomische aspecten die essentieel zijn voor de goed functionerende HR professional. Kerndoelstelling is leren verbinden en uitstijgen boven het eigen specialisme en organisatie. Met als docenten o.a. prof. dr. Lidewey van der Sluis, prof. dr. Willem van Rhenen en prof. dr. Jeff Gaspersz.

2. Bij Managementboek bereikte Leiderschap in de digitale wereld in korte tijd de nummer-twee-positie. Hét boek waarin wordt beschreven wat het digitale tijdperk voor  modern leiderschap bespreekt.

3.  De Logitect wireless presenter biedt krachtige bediening voor indrukwekkende presentaties. De rode laseraanwijzer is goed zichtbaar, zelfs op flatpanelmonitoren, projectieschermen en in helverlichte kamers.

4. Don’ts voor managers is het verrassende zakboek van Jeroen Busscher waarin hij opvallende tips geeft als ‘geef geen feedback’ en ‘neem geen verantwoordelijkheid’.Don'ts voor managers

5. De Omdenken Scheurkalender bevat 366 pagina’s met Omdenken-quotes. Omdenken is denken in termen van mogelijkheden en niet van problemen. Het is een manier van denken waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is, en wat je daarmee zou kunnen.

Bekijk onze wens voor de feestdagen

Dit vind je misschien ook interessant