Whitepapers

Twaalf tips om millennials te werven

Instroom

Millennials (1985-2000) worden ook wel de internetgeneratie, de grenzeloze generatie, of de Generatie Y genoemd. Hoe kunnen organisaties aantrekkelijk worden voor deze groep?

Twaalf tips om millennials te werven

Dit is de eerste in een serie van drie whitepapers over één specifieke groep medewerkers: millennials. In de serie wordt behandeld hoe millennials verschillen van voorgaande generaties, hoe organisaties ze kunnen werven en hoe ze ervoor kunnen zorgen dat millennials optimaal meedraaien binnen teams met oudere medewerkers. Deze eerste whitepaper beschrijft welke aspecten ervoor zorgen dat millennials organisaties al dan niet aantrekkelijk vinden. Ook worden een aantal do’s en dont’s tijdens het sollicitatieproces besproken.

Download de whitepaper

Reageer op dit artikel