Medewerkersonderzoek: langzaam is duurzaam

Medewerkersonderzoek: langzaam is duurzaam

Op welke manier kun je voorkomen dat een medewerkersonderzoek in de la verdwijnt?

Door te accepteren dat verandering van cultuur en gedrag tijd kost. In deze whitepaper wordt ingegaan op de verschillende redenen om een meerjarentraject aan te gaan en vertelt Het PR Bureau over hun ervaringen hiermee.

Download de whitepaper kosteloos

Redactie

Redactie

De redactie van PW. zorgt er voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van HR en personeelsmanagement.

Zo geef je hybride werken vorm

Welke effecten heeft het gedwongen thuiswerken gehad op onze manier werken? Wat zijn onze voorkeuren? Is hybride werken het nieuwe normaal? En hoe geven we dat vorm?

Zo focus je echt op de werknemer

In het komende jaar zal in veel sectoren de personeelskrapte en het verloop van personeel toenemen. Het wordt steeds moeilijker om te voorzien in de capaciteitsbehoefte. Tijd dus om verloop te voorkomen. Maar hoe pak je dat aan?

Zo voer je een verzuimgesprek

Verzuim is duur. Wanneer een werknemer dus een onverwachts hoog ziekteverzuim heeft, of zich opvallend vaak op bepaalde dagen in de week ziek meldt, is het tijd voor een goed gesprek. Hoe voer je een verzuimgesprek?