HR Impact

HR IMPACT is een eigenwijs en innovatief HR-vakboek. Het beschrijft de klassieke HR-thema's zoals performancemanagement, talentmanagement en leiderschapsontwikkeling, maar ook de thema's van de 21ste eeuw, zoals robotisering en digitalisering en employee experience.

HR Impact

Auteur en HR-directeur Maarten van Beek behandelt in HR Impact elk van deze thema’s aan de hand van een visie, een theoretische beschouwing en een case die beschrijft waarop HR in de praktijk echt impact kan hebben.

Maarten van Beek (1973)heeft vijftien jaar internationale ervaring in HR. Voor zijn tijd bij ING werkte hij als HR Directeur bij Unilever en als Vice President HR en Corporate Communications bij Mölnlycke Health Care in Zweden. Maarten heeft gewoond en gewerkt in New York, Genève, Sao Paulo, Singapore, Londen en Göteborg. Hij studeerde Organisatiepsychologie in Leiden en deed zijn tweede master in Human Resource Development aan de Universiteit Twente. In zijn huidige rol is Maarten eindverantwoordelijk voor alle HR activiteiten binnen ING Nederland, België en Luxemburg. Maarten is o.a. Toezichthouder bij de NPO en van Cordaid.

Bestel hier dit boek.

Vraag hier een docentexemplaar aan.