PW. tools

Verlof-, vakantie en tool Deze tool geeft inzicht in het exacte aantal vakantiedagen dat medewerkers nog te goed hebben. Of krijg juridische antwoorden op zeer uiteenlopende verlofvragen (van zwangerschap, calamiteiten, adoptie tot politiek verlof). Naar de vakantie- en verloftool Verzuim- en re-integratietool Alle stappen van de eerste ziekmelding tot het volledige re-integratietraject Naar de verzuimtool

PW. tools

Verlof-, vakantie en tool

Deze tool geeft inzicht in het exacte aantal vakantiedagen dat medewerkers nog te goed hebben. Of krijg juridische antwoorden op zeer uiteenlopende verlofvragen (van zwangerschap, calamiteiten, adoptie tot politiek verlof).

Naar de vakantie- en verloftool


Verzuim- en re-integratietool
verzuimtool-loondoorbetaling-ziekte

Alle stappen van de eerste ziekmelding tot het volledige re-integratietraject

Naar de verzuimtool


Transitietool


Met deze tool bereken je de transitievergoeding voor jouw werknemer, op basis van de officiële wettelijke regeling.

Naar de transitietool

Deze tools zijn juridisch getoetst door KZO| 013 advocaten


Aansprakelijkheid van de Uitgever en vrijwaring, zie artikel 13.1 uit de algemene voorwaarden Vakmedianet BV:
“Hoewel met betrekking tot de inhoud van de door Uitgever geleverde Content, Producten en Diensten de uiterste zorg is nagestreefd, kan voor de afwezigheid van fouten of onvolledigheden daarin, of in de doorgifte daarvan, niet worden ingestaan. Uitgever, auteurs, redacteuren en andere makers van de Producten en personen die de Diensten verlenen zullen voor dergelijke fouten of onvolledigheden op geen enkele wijze aansprakelijk zijn. Uitgever aanvaardt dan ook slechts wettelijke verplichtingen tot schadevergoeding voor zover dat uit dit artikel A.13 blijkt.”

Lees meer over