nieuws

Welke onderwerpen zijn belangrijk voor u?

Persoonlijke ontwikkeling

Waar liggen uw behoeften, vragen en prioriteiten in uw dagelijkse werk? Welke informatie mist u? Waar zoekt u verdieping? Wij zijn benieuwd naar uw uitdagingen. U bent van harte uitgenodigd om dit met ons te delen. Het kost slechts vijf minuten van uw tijd. U maakt kans op gratis toegang tot een evenement naar keuze!

Welke onderwerpen zijn belangrijk voor u?

Wij stemmen graag onze evenementen en opleidingen op uw agenda en prioriteiten af. Wat is uw behoefte? Welke onderwerpen zijn écht belangrijk voor u en hoe kunnen we bijdragen aan uw ontwikkeling tot een nog betere professional?

Wij stellen u graag een aantal vragen. Het invullen duurt slechts 5 minuten. En uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met uw antwoorden.

Gratis evenement naar keuze
Wilt u kans maken op een gratis kaart voor een evenement naar keuze? Laat dan aan het einde van de enquête uw e-mailadres achter. (Collegereeksen uitgezonderd)

Naar de vragen >

Reageer op dit artikel