Alles wat je juist nu over strategische personeelsplanning moet weten

Alles wat je juist nu over strategische personeelsplanning moet weten

We leven in een turbulente wereld. Een goede analyse van wat er allemaal gebeurt helpt je als organisatie om je koers te bepalen voor de komende tijd. Strategische Personeelsplanning (SPP) is dan ook belangrijker dan ooit.

Want hoe zorg je ervoor dat je de juiste mensen op de juiste plek op het juiste moment hebt in deze tijden van verandering? Daarvoor moet je naar de toekomst kijken. De toekomst verkennen is dan ook één van de wezenlijke aspecten van strategievorming.

In deze GRATIS download lees je o.a. over:

✅Het maken van een stappenplan
✅ 9 bouwstenen voor een Strategische Personeelsplanning
✅ Draagvlak
✅ Duidelijke scope

Geschreven op basis van het standaardwerk van Gerard Evers ‘Strategische Personeelsplanning à la carte’.

Download nu GRATIS deze gids over personeelsplanning

Redactie

Redactie

De redactie van PW. zorgt er voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van HR en personeelsmanagement.

Foto: Alexandr Ivanova | Pixabay

Streef je naar een organisatie met meer kleur? Dan worstel je wellicht met enkele vragen. Bijvoorbeeld: hoe overtuig je kandidaten dat ze echt welkom zijn? Technisch consultancybedrijf de Fitch Group heeft hier ervaring mee.

Wijziging Participatiewet: meer uniformiteit

De Participatiewet is aangepast om belemmeringen bij werkgevers weg te nemen. Daardoor moet het makkelijker worden om iemand met een arbeidsbeperking aan te nemen. Zo moet het aanvragen van subsidies of hulpmiddelen bij elke gemeente hetzelfde zijn.