PW. webinar: HR & digitale transformatie, meer tijd voor 'people business' (nog een dag!)

Morgen is het zo ver: leer dan tijdens het PW. webinar hoe je kunt profiteren van de digitale transformatie. Hoe er straks meer tijd overblijft voor 'people business'. Je kunt je nu inschrijven voor dit gratis webinar met volop ruimte voor het stellen van vragen aan internationaal expert Lars Boom.

PW.-hoofdredacteur Martijn van der Kooij interviewt tijdens dit webinar Lars Boom, aan wie tijdens en na afloop ook vragen gesteld kunnen worden.

Volgens Boom hebben mensen de grootste invloed op het succes van elke bedrijf. “Het is zijn niet voor niets de medewerkers die innovaties introduceren, producten ontwikkelen en op de markt zetten en voor klanten zorgen”, zegt Boom, countrymanager Benelux bij het sterk groeiende Persiono. “Een bedrijf zou niets zijn zonder zijn personeel”, vat hij zijn visie samen.

“Een bedrijf zou niets zijn zonder zijn personeel. Daarom is de rol van HR nu juist zo cruciaal. “

Lars Boom

Daarom is de rol van HR nu juist zo cruciaal. “Om nieuwe medewerkers te recruiteren, ze professioneel te begeleiden en natuurlijk ook om er zeker van te zijn dat ze aan het eind van de maand betaald krijgen. Wij geloven dat HR-managers de echte helden zijn van bedrijven.”

Hoe je kunt profiteren

“Je kunt alles digitaliseren en automatiseren in je bedrijf: van recruitment en HR-management tot het uitbetalen van salarissen”, zegt Boom. Hij zal tijdens het webinar uitleggen hoe dat precies in zijn werk gaat en waarom en kleine en middelgrote bedrijven volgens hem enorm kunnen profiteren van deze automatiseringsslag.

Interactief webinar

Het webinar is interactief, dus deelnemers kunnen via het stellen van vragen volop meedoen aan het gesprek. Ook wordt er gebruik gemaakt van interactieve polls. De voertaal is Engels.

Beperkt aantal deelnemers

Om de kwaliteit van het webinar te garanderen is het aantal inschrijvingen helaas beperkt. Schrijf je daarom nu hieronder direct in.

CV Lars Boom

Lars Boom is expert op het gebied van HR-automatisering en digitalisering en countrymanager Benelux van Personio. Dit Duitse bedrijf heeft zichzelf als doel gesteld marktleider te worden in Europa op het gebied van HR-sofware solutions voor kleine en middelgrote bedrijven. Onlangs ontving Persiono een kapitaalinjectie van 125 miljoen euro.

Dit vind je misschien ook interessant