PW. webinar: HR & digitale transformatie, meer tijd voor 'people business' (nog een dag!)

Morgen is het zo ver: leer dan tijdens het PW. webinar hoe je kunt profiteren van de digitale transformatie. Hoe er straks meer tijd overblijft voor 'people business'. Je kunt je nu inschrijven voor dit gratis webinar met volop ruimte voor het stellen van vragen aan internationaal expert Lars Boom.

PW. webinar: HR & digitale transformatie, meer tijd voor 'people business' (nog een dag!)

PW.-hoofdredacteur Martijn van der Kooij interviewt tijdens dit webinar Lars Boom, aan wie tijdens en na afloop ook vragen gesteld kunnen worden.

Volgens Boom hebben mensen de grootste invloed op het succes van elke bedrijf. "Het is zijn niet voor niets de medewerkers die innovaties introduceren, producten ontwikkelen en op de markt zetten en voor klanten zorgen", zegt Boom, countrymanager Benelux bij het sterk groeiende Persiono. "Een bedrijf zou niets zijn zonder zijn personeel", vat hij zijn visie samen.

"Een bedrijf zou niets zijn zonder zijn personeel. Daarom is de rol van HR nu juist zo cruciaal. "

Lars Boom

Daarom is de rol van HR nu juist zo cruciaal. "Om nieuwe medewerkers te recruiteren, ze professioneel te begeleiden en natuurlijk ook om er zeker van te zijn dat ze aan het eind van de maand betaald krijgen. Wij geloven dat HR-managers de echte helden zijn van bedrijven."

Hoe je kunt profiteren

"Je kunt alles digitaliseren en automatiseren in je bedrijf: van recruitment en HR-management tot het uitbetalen van salarissen", zegt Boom. Hij zal tijdens het webinar uitleggen hoe dat precies in zijn werk gaat en waarom en kleine en middelgrote bedrijven volgens hem enorm kunnen profiteren van deze automatiseringsslag.

Interactief webinar

Het webinar is interactief, dus deelnemers kunnen via het stellen van vragen volop meedoen aan het gesprek. Ook wordt er gebruik gemaakt van interactieve polls. De voertaal is Engels.

Beperkt aantal deelnemers

Om de kwaliteit van het webinar te garanderen is het aantal inschrijvingen helaas beperkt. Schrijf je daarom nu hieronder direct in.

CV Lars Boom

Lars Boom is expert op het gebied van HR-automatisering en digitalisering en countrymanager Benelux van Personio. Dit Duitse bedrijf heeft zichzelf als doel gesteld marktleider te worden in Europa op het gebied van HR-sofware solutions voor kleine en middelgrote bedrijven. Onlangs ontving Persiono een kapitaalinjectie van 125 miljoen euro.

De redactie van PW. zorgt ervoor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van HR en personeelsmanagement.

Zo voer je een verzuimgesprek

Zo voer je een verzuimgesprek

Hoe voer je een verzuimgesprek? In dit artikel lees je hoe je dit doet. Goede verzuimgesprekken voorkomen onnodig ziekteverzuim.

Ingrid van Loon:  “In 2040 is een op de drie Nederlanders mantelzorger. Dat is gewoon een feit.”

Impact mantelzorg op werknemers blinde vlek bij werkgever

Nederland telt drie miljoen mensen die mantelzorg combineren met een baan. Een loodzware combinatie, die zorgt voor veel uitval. Een blinde vlek ook voor veel werkgevers. Hoe ziet de toekomst eruit?

Leidinggevende cruciaal in succes hybride werken

Leidinggevende cruciaal in succes hybride werken

Tijdens de coronapandemie gold een landelijk advies tot thuiswerken. Het lijkt misschien lang geleden, maar dit advies werd pas vijf kwartalen geleden ingetrokken, op 15 maart 2022 om precies te zijn. Hybride werken is het nieuwe normaal. De sleutel...

Zo geef je hybride werken vorm

Zo geef je hybride werken vorm

Welke effecten heeft het gedwongen thuiswerken gehad op onze manier werken? Wat zijn onze voorkeuren? Is hybride werken het nieuwe normaal? En hoe geven we dat vorm?

Zo focus je echt op de werknemer

Zo focus je echt op de werknemer

In het komende jaar zal in veel sectoren de personeelskrapte en het verloop van personeel toenemen. Het wordt steeds moeilijker om te voorzien in de capaciteitsbehoefte. Tijd dus om verloop te voorkomen. Maar hoe pak je dat aan?

Alcoholverslaving op de werkvloer

Alcoholverslaving op de werkvloer

Verslaving op de werkvloer komt veel vaker voor dan je denkt, weet jarenlang bedrijfsarts Gertjan Beens. Hoe moet HR omgaan met een alcoholverslaafde medewerker?

5 manieren om medewerkers met financiële stress te helpen

5 manieren om medewerkers met financiële stress te helpen

Hoge energieprijzen en inflatie leiden tot meer geldzorgen onder medewerkers, en veel werkgevers willen iets doen om te helpen. Werkgeversvereniging AWVN onderzocht welke praktische maatregelen populair zijn.

Japke-d. Bouma: 'Moeten we al die kantoren niet gewoon ombouwen tot woonruimte?'

Japke-d. Bouma: 'Moeten we al die kantoren niet gewoon ombouwen tot...

Mijmeren over het kantoorleven - dat is iets dat je aan NRC-columnist Japke-d. kunt overlaten. Ze sprak onlangs op het Jaarcongres SalarisNet, over het nut van kantoren in het post-coronatijdperk.