Mensen zijn geen nummers

Mensen zijn geen nummers

Automatiseer je HR en geef medewerkers weer de aandacht die ze verdienen

Heb je het gevoel dat je alleen maar bezig bent met spreadsheets & administratieve taken? HR professionals spenderen gemiddeld 3 tot 4 uur per dag aan handmatige administratieve taken. Dit is verloren tijd die niet besteed kan worden aan strategie en aan medewerkers.

Gelukkig zijn er tegenwoordig veel technologische ontwikkelingen die jou kunnen helpen om dagelijkse HR-processen te automatiseren. Daardoor hou je meer tijd overhoudt voor je medewerkers. Maar waar begin je?

In deze HR Automation Whitepaper lees je o.a.:

✅ Welke taken je kunt automatiseren om tijd te besparen;
✅ De 3 fasen van HR Automation en waar je organisatie nu staat;
✅ Wanneer, waarom & hoe je moet starten met HR Automation.

Wil je meer weten over het automatiseren van HR processen?

Zo geef je hybride werken vorm

Welke effecten heeft het gedwongen thuiswerken gehad op onze manier werken? Wat zijn onze voorkeuren? Is hybride werken het nieuwe normaal? En hoe geven we dat vorm?

Zo focus je echt op de werknemer

In het komende jaar zal in veel sectoren de personeelskrapte en het verloop van personeel toenemen. Het wordt steeds moeilijker om te voorzien in de capaciteitsbehoefte. Tijd dus om verloop te voorkomen. Maar hoe pak je dat aan?

Zo voer je een verzuimgesprek

Verzuim is duur. Wanneer een werknemer dus een onverwachts hoog ziekteverzuim heeft, of zich opvallend vaak op bepaalde dagen in de week ziek meldt, is het tijd voor een goed gesprek. Hoe voer je een verzuimgesprek?