De extra secure werkplek voor hybride werkers

De extra secure werkplek voor hybride werkers

Zorg dat de inrichting ervan je geen kopzorgen geeft. Lees de voornaamste aandachtspunten in deze whitepaper.

De moderne werkplek heeft alle security al in huis. Alleen de inrichting en het beheer van die security kan je, zeker als je organisatie veel hybride werkers heeft, aardig wat kopzorgen kosten. De verleiding is groot om dan maar voor de strengste veiligheidsinstellingen te kiezen. Dan weet je zeker dat je geen misser kan maken. Toch is dat niet verstandig. Dat kan de samenwerking namelijk hinderen – juist in een tijd dat mensen meer flexibiliteit dan ooit nodig hebben.

Deze paper gaat o.a. over:

✅ Hoe een extra veilige werkplek ook flexibel kan zijn;
✅ Hoe zo’n werplek eruit ziet;
✅ De elementen van een extra veilige werkplek en hoe je deze kunt monitoren.

Wil je meer weten over deze zaken? Download dan deze whitepaper.

Zo geef je hybride werken vorm

Welke effecten heeft het gedwongen thuiswerken gehad op onze manier werken? Wat zijn onze voorkeuren? Is hybride werken het nieuwe normaal? En hoe geven we dat vorm?

Zo focus je echt op de werknemer

In het komende jaar zal in veel sectoren de personeelskrapte en het verloop van personeel toenemen. Het wordt steeds moeilijker om te voorzien in de capaciteitsbehoefte. Tijd dus om verloop te voorkomen. Maar hoe pak je dat aan?

Zo voer je een verzuimgesprek

Verzuim is duur. Wanneer een werknemer dus een onverwachts hoog ziekteverzuim heeft, of zich opvallend vaak op bepaalde dagen in de week ziek meldt, is het tijd voor een goed gesprek. Hoe voer je een verzuimgesprek?