PW. lanceert nieuwe website

PW. lanceert nieuwe website

PWnet.nl is geheel vernieuwd! Met meer dan 1.500 voorbeelddocumenten, FAQ’s en praktische tools zet PW. jou op voorsprong bij de meest voorkomende HR-vraagstukken.

PW. lanceert nieuwe website

Actueel, juridisch gecheckt en direct toepasbaar in jouw dagelijkse praktijk. Dat zijn de kernwoorden van de nieuwe PW.-website, voor HR-professionals die altijd willen werken volgens de actuele wet- en regelgeving. “Met de vernieuwde website van PW. willen we HR tijdswinst geven, want dagelijkse HR-zaken kunnen veel tijd in beslag nemen terwijl je je juist wilt richten op het grotere plaatje”, zegt hoofdredacteur Marloes Oelen. “Om jou te ontzorgen bundelen we op de nieuwe website de belangrijkste documenten, FAQ’s en wet- en regelgeving per onderwerp in zogenoemde collecties. Zo heb je alles binnen handbereik en hoef je niet meer eindeloos te googelen of websites als rechtspraak.nl of rijksoverheid.nl af te struinen.”

nieuwe website voor PW.

Natuurlijk vind je op PW. ook nog steeds het laatste nieuws over trends en ontwikkelingen in het vak van HR. Evenals een pagina vol met inspiratie over strategie, visies en goede voorbeelden van andere bedrijven.

Neem snel een kijkje! Heb je feedback of een goede tip, mail dan pw@vmnmedia.nl.

Recente artikelen

Zingeving is de motor van inclusie

De basis voor een sociale cohesie en interactie tussen mensen is veiligheid en vertrouwen. Maar wat is nodig om een gezamenlijke beweging te activeren? Diane Dros geeft tips.

Vergelijkbare artikelen