Alles over Arbeidsvoorwaarden

Welke fiscale gevolgen heeft hybride werken?

De onbelaste reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding is dit jaar verhoogd. Door het hybride werken betaal je als werkgever steeds vaker beide vergoedingen aan een werknemer. Waar moet je allemaal op letten?

Voorkeursbeleid wordt al vaak toegepast, maar dan ten gunste van witte mannen. Foto's: Shutterstock

Arbeidsvoorwaarden regel je in de individuele arbeidsovereenkomst , maar ook in de collectieve arbeidsovereenkomst en de personeelsgids. Wat staat waar?

Bekijk hier PW. magazine #1 (februari 2023)

Interview Marcel Berghuis CHRO Center Parcs: "Zonder de juiste HR-mensen wordt het allemaal erg ingewikkeld" ● Met deze tips pak je de loonkloof aan ● Hoe herken je een angstcultuur? ● Diversiteit bij organisatie Fitch Group

Arbeid door vreemdelingen

Wat moet je als werkgever doen om vreemdelingen (buitenlandse werknemers) legaal in dienst te nemen? Hierover lees je alles in deze praktijkgids over arbeid door vreemdelingen.

Jeugd- en vakantiewerk

Werkenden onder de 18 jaar vallen onder het gewone arbeidsrecht. Wel gelden er voor deze werknemers speciale regels. Hierover lees je alles in deze praktijkgids over jeugd- en vakantiewerk.

Calamiteitenregelingen

In bedrijven gebeurt het soms dat er onvoldoende werk is voor alle werknemers, door verminderde bedrijvigheid vanwege abnormale omstandigheden. Er zijn verschillende regelingen voor werkgever wanneer zij niet in staat zijn het loon van werknemers te...